Cam girl worden bij Xmodels

Inhoud:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Cam girl worden? Dit is mogelijk bij Xmodels!

  Cam girl worden is ook mogelijk bij Xmodels. Xmodels is een website van het bedrijf DAgency uit Zwitserland. Ondanks dat het geen Nederlands bedrijf is, richten ze zich wel op de Benelux. Hierdoor hoef je geen kennis te hebben van de Engelse taal, het platform is namelijk ook helemaal in het Nederlands en er zijn veel Nederlandstalige klanten. De uitbetaling bij Xmodels geschiedt in euro's, rechtstreeks op je bankrekening. Door te cammen via Xmodels, zal je ook zichtbaar zijn op verschillende bekende Nederlandse webcamsites.

  Populair netwerk

  Xmodels is een van de grootste webcam platformen van Europa. Het platform ondersteunt 15 talen, zodat ze klanten uit de hele wereld trekken. Het is mogelijk om je aan te melden als vrouw, man, koppel of transseksueel. Waardoor ze in door de jaren heen erg veel webcam modellen geworven hebben, zo hebben er maar liefst 25.000+ gewerkt voor Xmodels. Dit zijn natuurlijk enorm veel modellen, er is echter nog plaats voor meer modellen.

  Het aantal klanten bij Xmodels

  Doordat het platform diverse partnerwebsites heeft, zit het met het klantenbestand wel goed. Ondanks dat er veel reclame gemaakt wordt in Nederland, zal het ook voorkomen dat je klanten uit andere landen krijgt. Je zult echter als Nederlands model vooral klanten uit Nederland of België krijgen. Maar sta er niet vreemd van te kijken als er ineens klanten uit Frankrijk of Engeland bij je in de chatbox verschijnen.

  cam girl worden Xmodels

  Betaling door Xmodels

  De betalingen van Xmodels worden verricht door het moederbedrijf DAgency. Deze naam zul je dan ook terugvinden op jouw bankafschriften. Als je liever niet uitbetaald krijgt op je bankrekening dan kun je er ook voor kiezen om uit te laten betalen op een prepaid creditcard of met Bitcoin.  Per maand zijn er twee uitbetalingsdata, je ontvangt dan dus twee keer per maand geld als je voldoende verdiend hebt. De twee uitbetaling periodes bestaan uit:

  1. Van de 1ste tot de 15de van de maand (betaal periode 1).
  2. Van de 16de tot het einde van de maand (betaal periode 2).

   

   

  Verdiensten bij Xmodels

  Deze zijn in het algemeen genomen goed te noemen. Natuurlijk is het net zoals bij alle andere platformen zo, dat er rustige tijden zijn en tijden dat het een stuk drukker is.

  De hoeveelheid die jij verdient bij Xmodels, hangt af van de tijd dat je online bent en klanten hebt. Zo begin je met 25% van wat de klant betaalt. Betaald de klant € 100,00 voor een show, dan ontvang jij hier € 25,00 van. Is het zo dat jij veel uren maakt en ook veel betaalde klanten hebt gehad in een betaalperiode, dan krijg je steeds een hogere uitbetaling.

   

   

  Een goede website om bij te starten als NL model

  Een website waar je als Nederlandssprekend model veel kunt verdienen.

  Verschillende soorten chats

  Xmodels werkt met drie verschillende soorten chats:

  1. Free chat: Dit is de chat waar je niet naakt mag zijn, het is een gratis chat. Je krijgt dus niet betaald om in de Free chat te chatten. Je kunt er wel mensen overhalen om een betaalde show te nemen.
  2. Group chat: Chatten in deze chatbox levert je wel geld op. In deze chatbox kunnen er meerdere klanten tegelijkertijd met jou chatten. Heb je bijvoorbeeld 4 klanten in deze chat, dan verdien je iedere minuut eigenlijk 4 minuten (4 x 1 minuut per klant).
  3. Private chat: In deze chat kun je maar 1 bezoeker hebben. Deze privé chat is voor de bezoeker duurder, dus jij verdient hier ook meer mee. Je verdient in een Private chat 4x het normale tarief als de klant uit de groepschat komt, of tot 6x het normale tarief als de klant uit de free chat komt.

  In de free chat kun je dus mensen verleiden zodat ze gaan betalen om meer erotisch met jou te chatten. Door dit te doen word je beloond door Xmodels, door meer geld te geven voor iemand die een privéshow bij jou afneemt.

   

  Cam girl worden en werken als koppel

  Een koppel kan bestaan uit man/vrouw maar ook uit vrouw/vrouw of man/man. Je kunt zelfs met meer dan twee mensen samen cammen, je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt. Om als koppel te kunnen werken, dient iedere persoon aangemeld te zijn bij de site.

  Dit kan door ieder een account te nemen, deze optie is er voor mensen die ieder ook afzonderlijk cammen. Of je kun 1 account te registreren en er een medecammer aan toe voegen. Deze optie kun je het best gebruiken als de medecammer niet alleen werkt.

  Landen of regio’s blokkeren bij Xmodels

  Landen of regio’s blokkeren is mogelijk.

  Wil jij ook veel geld verdienen met thuiswerk?