Camgirl worden bij Clubislive

Camgirl worden bij ClubIsLive, een Nederlandse webcamsite waar je als webcamgirl leuk kan verdienen. Doordat het een Nederlands bedrijf betreft, krijg je uitbetaald via de bank in euro’s. De klanten die je krijgt bij dit webcamplatform, komen vooral uit Nederland en België. Natuurlijk zullen er ook wel mensen uit andere landen in de chat komen, echter is deze website het meest bekend bij Nederlands sprekende mensen.

Inhoud:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Camgirl worden bij Clubislive - De voordelen

  Al bestaan de klanten bij Islive vooral uit Nederlanders, je kunt hier gerust bij cammen als je niet herkend wilt worden. Je mag namelijk bij deze webcamsite onherkenbaar in beeld verschijnen. Zo kun je ervoor kiezen om je gezicht buiten het beeld te houden, door alleen je lichaam voor de webcam te laten zien.  Ook is het mogelijk om met een leuk, spannend maskertje op te werken. Een zonnebril of een pruik behoort ook tot de mogelijkheden.

  ClubisLive een betrouwbaar bedrijf

  Om te cammen heb je een computer nodig, deze is het liefst zo snel mogelijk, echter voldoet een gemiddelde laptop/pc die 7 jaar of nieuwer is. Wil je later op meerdere sites tegelijk gaan cammen, dan kun je het best investeren in een snellere computer. Echter als beginneling kun je beter eerst starten op 1 platform. Dus voor nu is een oudere computer of laptop voldoende.

  Het aantal klanten

  Doordat Clubislive marktleider is in de Nederlandse webcam-industrie, zit het met het aantal Nederlandse klanten wel goed. Het bedrijf besteedt dan ook veel geld en moeite aan reclame.

  Je hoeft zelf dus niets aan reclame te doen, al mag dit natuurlijk wel. Als je wel besluit om reclame te maken voor je eigen webcam profiel op Islive, dan kun je zelfs meer verdienen.

  inschrijven en camgirl worden

  Betaling door Clubislive

  De uitbetalingen worden altijd netjes op tijd gedaan. Het mooie is dat je bij Islive meerdere keren per maand uitbetaald kunt krijgen. Je hoeft dus niet te wachten tot het einde van de maand voordat je over jouw verdiende geld kunt beschikken. Dit geldt trouwens alleen voor Nederlandse en Belgische modellen.

  Je dient in het bezit te zijn van een Nederlands of Belgische bankrekeningnummer. Dit bankrekeningnummer dient op jouw naam te staan.

  Het geld dat uitbetaald wordt, is het bedrag min de B.T.W., ben je zelfstandige dan kun je verzoeken om B.T.W.- facturen te krijgen. Je zult dan het bedrag inclusief B.T.W. ontvangen, je bent dan wel zelf verantwoordelijk voor de B.T.W.-afdracht.

   

   

  Hoeveel geld verdien je bij ClubisLive?

  Er zijn bij Islive voldoende klanten, je kunt dan ook erg goed verdienen bij dit bedrijf. Het ligt er natuurlijk altijd aan hoeveel je werkt, maar er zijn genoeg vrouwen die ruim € 3000,00 per maand verdienen bij dit bedrijf alleen.

  Het grote voordeel van de inkomsten bij Islive, is dat je altijd betaald krijgt voor iedere klant in je chatbox.

  Bij Islive is dit niet zo, zit er een klant in je chat, dan betaalt hij direct. Tevens is het mogelijk om verschillende betalende klanten tegelijkertijd in je chatbox te krijgen. Je krijgt dan voor iedere klant uitbetaald.

  Of een klant moet extra betaald hebben voor een 1 op 1 chat. Met deze service verdien je echter 4 x zoveel als de gewone chat.

  Per klant in je normale chatbox verdien je € 0,20 per minuut. Als je echter 8 klanten tegelijkertijd in de chat hebt, dan verdien je dus € 1,60 per minuut. Het kan dan ook erg snel aantikken als er meerdere klanten in je chat aanwezig zijn.

  Bij de 1 op 1 chat verdien je € 0,80 per minuut.

  Naast de standaardbedragen die je kunt verdienen, heeft Islive ook wel eens acties voor de topmodellen. Door deze acties is het mogelijk om nog een stuk meer te verdienen, bovenop de normale inkomsten.

  Overige informatie over Islive

  • Je kunt er zelf voor kiezen of je post wilt ontvangen van dit bedrijf
  • Het bedrijf bestaat al jaren en is marktleider op het gebied van webcamseks
  • Goede vriendelijke en uiterst behulpzame Nederlandstalige helpdesk
  • Facturen zijn in te zien of uit te printen via de webcam site
  • Aanmelden gaat erg makkelijk
  • Uitschrijven en afmelden gaat ook erg gemakkelijk zonder vragen
  • Je zit nergens aan vast
  • Je bent volledig eigen baas
  • Je kunt ook geld verdienen met bellen
  • Je kunt ook geld verdienen met het sturen van berichten
  • Het is mogelijk om tips/flirts te ontvangen van € 0,20 per stuk
  • Telefonisch en via e-mail te bereiken voor al je vragen

  Camgirl worden bij een NL website

  Een website waar je als Nederlandssprekend model veel kunt verdienen.

  Aanmelden en camgirl worden bij Club Islive

  Het aanmelden en webcamgirl worden bij Club Islive is geheel gratis en binnen 5 minuten geregeld. De eerste gegevens die je in dient te vullen zijn jouw persoonlijke gegevens zoals je voornaam, achternaam, geslacht, nationaliteit en geboortedatum. Deze gegevens zullen alleen bekend zijn bij het webcam bedrijf, klanten kunnen deze informatie dus niet zien.

  Webcam chat werknaam invullen

  Deze chatnaam zal wel voor klanten zichtbaar zijn, neem dan ook even de tijd om een goede, maar vooral ook originele naam te verzinnen.

  Een pakkende en originele chatnaam zal ervoor zorgen dat klanten jouw naam makkelijk onthouden. Tevens zullen ze jou niet snel verwarren met een ander model. Een originele chatnaam zorgt er tevens voor dat je dezelfde naam op meerdere webcam platformen kunt gebruiken, maar ook op Social media zoals X en dergelijke.

  E-mailadres en wachtwoord

  Je e-mailadres zal altijd privé blijven, klanten zullen deze dus nooit krijgen. Omdat er veel geld over je webcamaccount gaat, doe je er goed aan om een veilig wachtwoord te gebruiken.

  Algemene voorwaarden

  Je dient nu nog akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en te bevestigen dat je minimaal 18 jaar oud bent, dit doe je door twee vinkjes te zetten in de vierkantjes. Tip: Neem even de tijd om de algemene voorwaarden te lezen, zo kom je later niet voor verrassingen te staan.

  Adres en bankgegevens

  Door te klikken op ‘Volgende stap’, zal je weer een formulier te zien krijgen waar jouw adresgegevens en jouw bankgegevens gevraagd worden. Ook deze gegevens zullen alleen door het webcam bedrijf Club Islive gebruikt worden, klanten zullen deze informatie dus niet krijgen. Je kunt trouwens bij Islive aangeven dat je geen post wil ontvangen, dit is handig als je bijvoorbeeld met mensen samenwoont die niet mogen weten dat jij als webcammodel werkzaam bent. Overigens zal je normaal gesproken haast geen post ontvangen, al geef je niet aan dat je geen post wilt ontvangen. De enige post die actieve webcam modellen ontvangen is tegen de kerstdagen in de vorm van een presentje zoals een boek of een fles wijn.

  Jouw bankgegevens dienen ook echt jouw bankgegevens te zijn. Je kunt dus niet iemand anders zijn of zijn bankrekeningnummer gebruiken. Deze regel is er om onder andere misbruik te voorkomen. Eenmaal alle gegevens ingevuld, kun je verder naar de laatste stap.

  Kopie legitimatie

  Deze gegevens zullen uiteraard ook niet zichtbaar zijn voor klanten. Ze zijn nodig voor de belastingdienst en om er zeker van te zijn dat jij daadwerkelijk 18 jaar of ouder bent.

  Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden om een type legitimatie op te geven. Dit kan een paspoort of een ID-kaart zijn. Daarnaast dien je jouw Burgerservicenummer (BSN-nummer ook wel sofinummer genoemd) in te voeren. Deze kun je vinden op al je legitimatiebewijzen.

  Keuring van jouw aanmelding bij Club Islive

  Als je al je gegevens in hebt gevuld en op voltooien geklikt hebt, zullen jouw gegevens gecontroleerd worden door het webcam bedrijf. Als al deze gegevens goed zijn ingevuld, zal je snel een e-mail krijgen van het bedrijf dat jouw account is goedgekeurd.

   

  Wil jij ook veel geld verdienen met thuiswerk?