Geld verdienen met cammen via livejasmin

Inhoud:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Geld verdienen met cammen erotisch of juist niet

  Geld verdienen met cammen is via Livejasmin mogelijk als erotisch model maar ook als niet erotisch model.

  LiveJasmin is een internationale webcam modellen website welke op dit moment 1 van de grootste is met meer dan 36 miljoen dagelijkse gebruikers. Hierdoor heb je dan ook een mogelijkheid om erg veel klanten te krijgen.

  Dit is echter alleen mogelijk voor modellen die de Engelse taal goed beheersen en veel willen werken. Omdat er zo veel bezoekers zijn die geld willen spenderen aan modellen, zijn er ook erg veel top webcam modellen te vinden. Hierdoor is er behoorlijk wat concurrentie tussen de modellen. Dit zul je overigens bij iedere internationale website met veel bezoekers tegenkomen.

  Wat is er bijzonder aan werken op LiveJasmin?

  1. Grote verdiensten mogelijk voor serieuze Engelssprekende modellen
  2. De mogelijkheid om als niet erotisch model te werken
  3. Uitbetaling elke 2 weken
  4. Mogelijkheid om bezoekers uit verschillende landen en regio’s te blokkeren
  5. Mogelijkheid om zelf tarief te bepalen
  6. Leuke extra verdien mogelijkheden door prijzen voor de top 100 modellen
  7. Iets moeilijkere registratie dan gemiddeld (niet iedereen wordt toegelaten)
  8. Gratis chat aanwezig om klanten over te halen voor betaalde show

  Geld verdienen met cammen zonder seks of erotisiche chat

  Met een niet naakt account is het niet toegestaan om bloot te gaan, maar kun je geld verdienen door als vrienden te chatten met bezoekers terwijl jouw webcam aanstaat.

  Er wordt dan ook niet van je verwacht dat je seksuele handelingen verricht voor de webcam. Houd er wel rekening mee dat je in het Engels moet kunnen communiceren. Bij het aanmelden als niet naakt webcam model kun je kiezen voor de “non-nude” optie.

  geld verdienen met cammen

  Betaling door Livejasmin

  Iedere twee weken betaalt LiveJasmin haar modellen uit. Om uitbetaald te worden dien je in de periode van die twee weken wel meer dan $100,- te hebben. Heb je de uitbetaling drempel van $100,- niet behaald, dan schuift jouw verdiende geld door naar de volgende uitbetalingsperiode totdat je bij elkaar meer dan $100,- hebt.

  Bezoekers blokkeren op land en regio

  Hierdoor zul je een stuk minder kans hebben dat mensen uit jouw woonomgeving in jouw chatroom kunnen komen. Houd er echter rekening mee dat deze blokkade niet voor 100% werkt, waardoor het toch mogelijk is dat je mensen uit een geblokkeerd land in jouw chatbox zult kunnen krijgen.

  Een goede website om bij te starten als NL model

  Verschillende tarieven instellen mogelijk

  Na een aantal privé shows is het mogelijk om je tarief zelf aan te passen. Het tarief kan oplopen tot $5,99 per bezoeker per minuut.

  Extra verdiensten met cammen

  Lukt het jou om in de top 100 terecht te komen, dan ben je zo al verzekerd van een behoorlijk inkomen. Omdat de toppers op deze website nu eenmaal erg veel verdienen (10.000 dollar plus per maand). Je dient hiervoor veel vaste klanten te hebben en aardig vaak online te zijn.

  Extra inkomen met Tips

  Deze tips worden in de gratis en betaalde chat gegeven als je aan de verwachtingen voldoet van een klant. Hierdoor kan het zomaar voorkomen dat je een leuke tip ontvangt door alleen maar te lachen in de gratis chat. Het echte grote geld zit gemiddeld toch in de betaalde shows waar je per minuut betaald krijgt.

  Wil jij ook veel geld verdienen met thuiswerk?