Geld verdienen met webcam en seksspeeltjes

Inhoud:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Meer geld verdienen met webcam en seksspeeltjes

  Seksspeeltjes zijn bijna onmisbaar als je veel geld wilt verdienen als webcammodel. Niet alleen is het makkelijker om je show te vullen (als je met een seksspeeltje bezig bent, gaat de tijd snel voorbij), je zult er ook veel klanten mee aantrekken.

  Door de juiste seksspeeltjes in je bezit te hebben, zorg je er ook voor dat klanten je interessant blijven vinden en blijven ze vaak langer in een betaalde chat. Ondanks dat de gewilde speeltjes vaak niet goedkoop zijn in aanschaf, komt het er dus op neer dat je er goed aan doet om verschillende seksspeeltjes te bemachtigen.

  Natuurlijk zijn er duizenden verschillende speeltjes verkrijgbaar, waardoor er keuze genoeg is. Er zijn echter speeltjes die erg aan te raden zijn, simpelweg omdat er veel vraag naar is. Hierbij dan ook een overzicht van de speeltjes die omzet verhogend zijn.

  Hogere webcam verdiensten met Interactieve seksspeeltjes

  Interactieve seksspeeltjes zijn in opmars, er zijn steeds meer fabrikanten die nieuwe speeltjes ontwikkelen waarmee je interactief mee kunt spelen. Interactieve sekspeeltjes kenmerken zich door het feit dat klanten invloed kunnen uitoefenen op het speeltje.

  Je zult begrijpen dat het voor veel klanten erg leuk is om te bepalen wat jij voelt. Zo zijn er dildo’s die verschillende intensiteit niveaus hebben, waarbij niveau 1 standaard is en bijvoorbeeld niveau 5 extreem intens. Het met deze speeltjes dus mogelijk dat klanten in een privé chat kunnen bepalen op welk niveau het speeltje werkt.

  Je kunt hierbij zelf instellen bij welk bedrag aan tips er nodig is voor een bepaald niveau.

  Je zult zien dat klanten het geweldig vinden om te tippen voor een niveau hoger, waarbij er vaak erg hoge bedragen getipt worden. Vooral als het erop begint te lijken dat een hoogtepunt nabij is, zullen veel klanten mee willen helpen door extra te tippen.

  Er zijn dan ook webcam modellen die bijna alleen maar interactieve speeltjes gebruiken in hun webcam shows, omdat ze er erg veel geld mee verdienen.

  Een extra mogelijkheid van interactieve seksspeeltjes is om twee speeltjes met elkaar te verbinden. Hiervoor dient de klant ook zelf een gelijksoortig speeltje te bezitten. Het interactieve seksspeeltje voor de man gaat om de penis, bewegingen hierbij zullen direct omgezet worden in bewegingen van jouw speeltje. Hierdoor kun je dus daadwerkelijk een interactieve seks hebben, kortom ‘echte’ seks via het internet.

  Verschillende interactieve vibrators

  Er verschillende soorten vibrators op de markt, die een interactieve functie hebben. Een bekende is de Ohmibod, welke reageert op geluid.

  Een nadeel hiervan is dat deze ook op muziek reageert, in plaats van enkel op tips. Je kunt tijdens het chatten dan ook geen muziek draaien, anders gaat het niveau automatisch omhoog zonder dat klanten hiervoor hoeven te tippen.

  Er zijn echter veel modellen die net doen of de Ohmibod reageert, terwijl deze soms zelfs uitstaat. Hou er dan ook rekening mee als klanten door krijgen dat het nep is, ze jou niet meer als favoriet houden. Het is dan ook zeker niet de beste optie.

  Geld verdienen met webcam en seksspeeltjes

  De nieuwe verbeterde varianten van Lovense

  Lovense heeft ook interactieve seks speeltjes op de markt gebracht welke kunnen reageren op tips. De Nora voor vrouwen en de Max voor mannen.

  Deze speeltjes reageren dan ook daadwerkelijk direct op tips die klanten jou geven! Het grote voordeel hiervan is dat je gewoon muziek kunt luisteren en/of andere geluiden aan laat staan.

  Een ander groot voordeel is dat mannen ook een speeltje kunnen bemachtigen waardoor jullie samen online seks kunnen hebben. Naast dat deze speeltjes via tips en natuurlijk ook handmatig te gebruiken zijn, werken ze ook met een andere applicatie, waardoor ze te besturen zijn via een telefoon.

  De toys van Lovense zijn dus beter geschikt om te gebruiken als webcam model. Verkrijgbaar met korting op deze website.

  Geld verdienen met webcam en de Hitachi magic wand

  Het bekendste apparaat uit de hitserie ‘Sex and the city’, de Hitachi magic wand. Oorspronkelijk werd dit apparaat in 1968 in Amerika op de markt gebracht als een massageapparaat voor zere spieren en gewrichten. Echter is dit product ook erg goed te gebruiken om een vrouw een orgasme te geven. Er zijn zelfs vrouwen die met een Hitachi makkelijk een orgasme kunnen krijgen, terwijl ze in het verleden hier erg veel moeite voor moesten doen, of zelfs onmogelijk was.

  Doordat de Hitachi zo een krachtige vibratie heeft, is deze erg populair bij vrouwen. Hierdoor is het dan ook de meest gebruikte vibrator in Noord-Amerika.

  Een goede website om bij te starten als NL model

  Een website waar je als Nederlandssprekend model veel kunt verdienen.

  Hitachi magic wand kopen

  Omdat dit product zo populair is, zijn er erg veel namaakproducten op de markt verkrijgbaar. Deze producten beschikken echter niet over dezelfde werking, veiligheid en kwaliteit als de originele magic wand.

  In Nederland is dit product maar in een selectief groepje seksshops verkrijgbaar, tevens is dit product overal even duur, omdat de producent het niet toelaat dat deze voor minder verkocht wordt. Kom je de Europe magic wand massager ergens veel goedkoper tegen dan is de kans groot dat je te maken hebt met een imitatie product.

   

   

  Neukmachine om meer geld te verdienen met je webcam

  Neukmachines worden steeds populairder onder webcam modellen. De aanschafprijzen van kwalitatieve machines liggen aan de hoge kant, waardoor deze machines vaak alleen weggelegd zijn voor modellen die al aardig verdienen met webcamwerk.

  Natuurlijk kan het geven van webcam-shows met een neukmachine ervoor zorgen dat je snel meer klanten krijgt en vinden bestaande klanten het vaak fantastisch als je er 1 in je bezit hebt, waardoor je het geld al snel weer terug hebt verdiend.

   

  Goedkopere adultspeeltjes

  De seksspeeltjes en machines die we hierboven tonen staan bekend om hun populariteit, ondanks dat ze zichzelf snel terug zullen verdienen, blijft de aanschafprijs aardig hoog. Begin je net als webcammodel en heb je niet zo’n groot budget, dan kun je beter beginnen met het kopen van goedkopere speeltjes.

  Squirting dildo

  Dit is een dildo die een vloeistof kan opzuigen. Door in de dildo te knijpen, zal deze vloeistof eruit schieten. Hierdoor kun je het hoogtepunt van een man nabootsen, iets wat veel mannen opwindend vinden.

  BDSM toys

  Er zijn wereldwijd erg veel mensen die BDSM erg opwindend vinden. Lang niet alle webcam modellen maken hier gebruik van. Hierbij kun je denken aan zweepjes, kietelaars, kleding, plankjes, voorbinddildo’s en noem maar op. Sommige van deze spulletjes zijn niet zo duur in aanschaf, ga je echter voor gespecialiseerde kwaliteitsproducten, dan zijn de prijzen vaak een stuk hoger.

  Lees ook:

  Wil jij ook veel geld verdienen met thuiswerk?