Geld verdienen met webcamsex bij Webcam4Money

Inhoud:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Internationaal geld verdienen met webcamsex bij Webcam4Money

  Webcam4money is een internationale website welke eigendom is van VS Media Inc. Een Amerikaans bedrijf welke al sinds 1996 actief is in de live chat branche. Naast de website Webcam4money, welke er puur op gericht is om webcammodellen te werven, hebben ze nog andere websites waarbij adult video’s en/of live webcams gepromoot worden. Als webcammodel zal je dan ook te zien zijn op websites zoals Flirt4free.com.

  Gericht op de Amerikaanse bezoeker

  Spreek jij de Engelse taal voldoende om een gesprek op gang te houden en wil je liever niet met Nederlanders cammen, dan is deze website een uitkomst. Doordat je Nederlandse bezoekers kunt blokkeren op hun IP adres, zal je voor Amerikaanse bezoekers hebben.

  Let er wel op dat het geen absolute blokkering is en dat er altijd Nederlanders in jouw chatbox kunnen komen, al zullen het er wel een heel stuk minder zijn.

  Rekening houden met de werktijden

  Doordat er veel bezoekers uit de VS komen, zal je te maken krijgen met tijdsverschillen. Deze kunnen echter sterk in jouw voordeel werken. Zo kun je op tijden werken waar veel Amerikaanse modellen niet werken, zoals midden in de nacht. Het enige wat jij ervoor hoeft te doen is om vroeg in de ochtend op te staan.

  Geld verdienen met webcamsex bij Webcam4Money

  De webcamsex verdiensten

  Bezoekers betalen 3 tot 15 dollar per minuut, waarvan jij 22,4% tot 26,66 % ontvangt. Dit komt neer op een verdienste van $ 0.67 tot $ 4,- dollar per minuut dat je in een privé chat zit. Hoeveel je per minuut zult verdienen, hangt af van het tarief dat jij in kunt stellen.

  Welk tarief je het best kunt hanteren is per model verschillend.

  Hoeveel je per maand zult verdienen bij deze website is helemaal afhankelijk van jou. Er zijn modellen die via deze website meer dan 10.000 per maand verdienen. Ook kun je bij de rekenvoorbeelden op hun website zien dat er verdiensten van meer dan 20k per maand mogelijk zijn.

  Maar dit zijn zeker niet de gemiddelde bedragen. Als beginner zal je eerst vaste klanten moeten opbouwen en zal je fulltime eerder richting de 3.000 dollar verdienen.

  Een goede website om bij te starten als NL model

  Verschillende soorten chats

  Als je via Webcam4Money aan de slag gaat als webcammodel, dan zal klanten moeten overhalen tot een betaalde show. Dit doe je in de gratis kennismakings chat, waarbij klanten wel een tip kunnen geven.

  Aan het begin kan het wat vervelend zijn om klanten te moeten overhalen om te betalen, maar als je eenmaal vaste klanten opgebouwd hebt dan kunnen de verdiensten erg snel oplopen. Overigens is het bij de meeste internationale webcamsites zo dat je eerst in een gratis chat terecht komt voordat je betaald krijgt. Wil je liever direct betaald krijgen vanaf de eerste minuut, dan zijn Club Islive en Xmodels aan te raden.

  Bijverdiensten naast webcamsex

  Geld verdienen als je niet online bent is mogelijk doordat klanten kunnen betalen voor jouw opgenomen webcam shows.

  Ook zorgen ze er voor dat vaste bezoekers jou kunnen bekijken als je niet aan het werk bent.

  Wil jij ook veel geld verdienen met thuiswerk?