Webcam geld verdienen bij Chaturbate

Inhoud:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Webcam geld verdienen met Chaturbate informatie

  Chaturbate is een erg populaire website met ontzettend veel dagelijkse bezoekers. Echter zijn hier ook heel veel bezoekers bij die nooit een cent uit zullen geven. Op deze website kijken mensen gratis naar jouw chat, waarbij het voor hun mogelijk is om een tip te geven.

  Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om betaalde shows te starten. Echter is de gratis chat het startpunt van deze website. Het kan dan ook voorkomen dat je enorm veel mensen in je chat hebt, zonder iets te verdienen.

  Ondanks de grote hoeveelheid mensen die nooit zal betalen, zijn er ook genoeg mensen die dit wel doen. Hoeveel je zal gaan verdienen hangt vooral af van jezelf, omdat je zelf moet zorgen dat er veel mensen in jouw chatroom komen. Het is dan ook erg belangrijk hoe hoog je vermeldt wordt op de site, omdat hoe hoger je staat des te meer klanten in jouw chat komen.

  Is webcam geld verdienen gemakkelijk op Chaturbate?

  Doordat de modellen die hoog staan vermeld op de eerste pagina, erg veel geld verdienen. Wil nog niet zeggen dat jij dat ook zult doen als nieuweling. Om hoog op de site te komen, dien je de nodige uren per dag te werken en dien je te zorgen dat veel klanten jou volgen.

  Als je nieuw begint op Chaturbate krijg je de eerste 7 dagen de status ‘NIEUW’, waardoor je meer aandacht krijgt. Deze zeven dagen kun je het best zo veel mogelijk online zijn, omdat dit een kans is om veel volgers te krijgen, waardoor je sneller omhoog zal gaan.

  Populair worden op Chaturbate doe je vooral door veel tijd te stoppen in het cammen en het promoten van jezelf. Dit promoten kan onder andere door filmpjes te verkopen of reclame te maken op social media.

  Als je tijd en moeite steekt in gratis promotie, kun je deze website kwalificeren als 1 van de beter betalende webcam sites.

  Webcam geld verdienen bij Chaturbate

  De uitbetaling bij Chaturbate

  Op Chaturbate ontvang je tokens die ieder gelijk staan aan 5 dollarcent. Heb je 1000 tokens verdiend, dan kun je deze laten uitbetalen. Het minimumbedrag dat je dus uit kunt laten betalen is $50 (1000 tokens).

  Per maand zijn er twee momenten dat er uitbetaald wordt, namelijk van de 1e van de maand tot de 15de (1e periode) en van de 16de tot het einde van de maand (2e periode). Waarbij het geld door Chaturbate wordt verzonden op de 22e (1e periode) of de 7de (2e periode)

  Voor het uitbetalen wordt er vaak gekozen voor de online rekening Paxum. Vanuit Paxum kun je het geld overmaken naar je bankrekening. Ook bestaat er de keuze om een prepaid betaalkaart aan te vragen.

  Een goede website om bij te starten als NL model

  Een website waar je als Nederlandssprekend model veel kunt verdienen.

  Handig om te weten

  1. Er zijn diverse applicaties en bots die je kunt instellen voor tijdens de chat. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat iemand automatisch begroet wordt, als iemand jouw chat kamer binnen komt. Of dat er te zien is wie de hoogste tipper is, wat je wilt doen voor tips, dat er foto’s beschikbaar zijn enzovoort. Daarnaast kun je diverse ‘spelletjes’ instellen, waardoor men uitgenodigd wordt om te tippen.
  2. De namen van klanten kunnen jou meer vertellen over hun gedrag. Zo zijn namen in het licht paars, klanten die de afgelopen 24 uur minstens 250 tokens getipt hebben, donkerpaarse namen staan voor klanten die de afgelopen 24 uur minstens 1.000 tokens getipt hebben aan een model. Klanten kunnen er echter voor kiezen om dit niet te tonen.
  3. Het is mogelijk om kijkers het zwijgen op te leggen, ze kunnen dat voor 6 uur niet met je typen.
  4. Je kunt gratis gebruikers weren uit je chatroom.
  5. Je kunt leden een ban geven, deze duurt 2 maanden.
  6. Je kunt een moderator kiezen. Dit is een bezoeker die je helpt door bijvoorbeeld te zeggen dat klanten moeten tippen of optreden tegen mensen die zich niet aan de regels houden.
  7. Op deze website zijn veel mensen actief uit andere landen, je kunt dan ook het best rekening houden met de verschillende tijdzones.
  8. Interactieve seks speeltjes doen het erg goed op deze site. Je ziet het vaak voorkomen dat de chat schermen van modellen geel kleuren van het aantal tips, bij het gebruik van een interactief seks speeltje. Doordat klanten tippen reageert het speeltje, dus klanten zijn geneigd om veel achter elkaar te tippen.
  9. Mensen kunnen jou volgen, zo kunnen ze zien of jij online bent en je kunt ze een bericht sturen als je online gaat. Dit bericht krijgen de volgers per e-mail. Hierdoor kun je snel mensen in je box krijgen, al ben je nog maar net online. Het is dan ook van belang dat veel mensen je volgen.

  Lees ook:

  Wil jij ook veel geld verdienen met thuiswerk?