Werken bij Clubsense review

Inhoud:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Werken bij Clubsense

  Als Nederlands vrouwelijk webcammodel kun je werken bij het Nederlandse modellenbureau Club Sense. Dit webcamplatform betaalt al sinds 15 jaar wekelijks uit en heeft op het moment van schrijven, volgens hun website meer dan 1800 webcam modellen werkzaam.

  Naast webcam werk kun je bij hun ook geld verdienen met bellen, Sms’en en mailen, waardoor je kansen op een goed inkomen vergroten.

  Club Sense is dus een Nederlands bedrijf wat al jaren erotisch thuiswerk aan biedt, je kunt er dus vanuit gaan dat je te maken hebt met een bedrijf dat je kunt vertrouwen. Deze informatie is ook allemaal te lezen op hun website www.club-sense.nl, echter in dit artikel zullen wij bevindingen van vrouwen beschrijven die daadwerkelijk werkzaam zijn geweest voor dit bedrijf.

  Wist je dat de twee best verdienende websites met veel Nederlandse bezoekers Club Islive en Xmodels zijn?

  Het aanmelden bij ClubSense

  Aanmelden bij Club Sense gaat door het invullen van een online formulier. Heb je alle gegevens ingevuld en de aanmelding afgerond, dan zal je een volgend bericht ontvangen via de mail.

  Aanmeldingen gaan bij ClubSense niet altijd geheel vlekkeloos, echter kun je contact opnemen met de Nederlandstalige support, wat wel zo makkelijk is.

  De verdiensten bij ClubSense

  De verdiensten per minuut zijn redelijk hoog, vergeleken met andere Nederlandse webcamsites. Voor Cammen en chatten verdien je namelijk 40 cent per minuut als je een klant hebt, hierbij is het ook mogelijk om een klant te krijgen die alleen meekijkt, dit noemt men een Voyeur.

  Je kunt bij deze website dus maar 1 klant tegelijkertijd hebben in privé chat, waarbij het wel mogelijk is om meerdere mee kijkers te hebben. Aan iedere kijker verdien je overigens net zo veel als een klant, waardoor de inkomsten aardig op zouden kunnen lopen. Helaas gebeurt het niet zo vaak dat je meerdere kijkers hebt, ze zijn er wel eens, maar vaak niet voor lange tijd. Het blijkt dat klanten liever betalen voor een 1 op 1 chat dan voor alleen het mee kijken.

  Je hoeft bij Club Sense dan ook niet te verwachten dat je urenlang verschillende klanten tegelijk in je box hebt, maar vaker een persoonlijke chat met 1 persoon.

  Je geeft als het ware voor 40 cent per minuut een privé chat weg, die bijvoorbeeld bij Islive 72 cent per minuut op levert. Het voordeel van Club Sense daarentegen is dat je minimaal 40 cent per minuut verdient met 1 klant met de kans op extra inkomsten van voyeurs.

  Tevens is het mogelijk om extra inkomsten te genereren door bijvoorbeeld ook te bellen of sms-berichten te beantwoorden. Zie hieronder een overzicht van de mogelijkheden waarmee je geld kunt verdienen bij dit Nederlandse webcam bedrijf.

  Een goede website om bij te starten als NL model

  Ervaring werken bij Club Sense

  Het werken voor Club Sense heeft een aantal voordelen vergeleken bij het werken voor andere webcam bedrijven. Wil je gaan werken dan dien je als beschikbaar te staan, dit wil zeggen vanaf dit punt is het mogelijk dat klanten inbellen.

  Het is ook makkelijker om een klant vaker terug te laten komen, omdat al jouw aandacht naar hem gaat.

  De wekelijkse uitbetaling ook een voordeel, zo kun je snel beschikken over het geld wat je verdiend hebt.

  De uitbetaling kun je trouwens zowel op je eigen privé bankrekening ontvangen, als op jouw eventuele zakelijke rekening. Je kunt er ook zeker van zijn dat de uitbetalingen netjes gebeuren en je kunt altijd contact opnemen als er volgens jou iets niet juist is.

  Hoeveel verdien je nu echt bij ClubSense

  Oké, het is bekend wat er mogelijk is om te verdienen, dit zijn alleen niet de cijfers die iedereen daadwerkelijk zal verdienen. Hierbij is Club Sense trouwens geen uitzondering, alle webcam platformen laten namelijk zien hoeveel je zou kunnen verdienen. De werkelijke inkomsten van een gemiddeld webcam model zijn vaak een stukje lager dan de hoeveelheid die je zou kunnen verdienen.

  Maak je gebruik van alle mogelijkheden om geld te verdienen bij Club Sense en heb je enige ervaring als erotisch thuiswerker, dan kun je inderdaad 24 euro of zelfs meer per uur verdienen.

  In werkelijkheid als je geen gebruik maakt van bellen, dan verdien je gemiddeld genomen zo’n 15 tot 20 euro per uur.

  Tips en overige ClubSense ervaringen

  1. Wil je cammen zonder het geluid, let er dan op dat het geluid daadwerkelijk uit staat. Het komt namelijk weleens voor dat het geluid automatisch aan gaat. (Overigens is het aan te raden om gewoon met geluid te cammen, omdat je dan meer verdient)
  2. Gebruik niet je privé telefoonnummer, het komt weleens voor dat je ineens aangemeld staat als beschikbaar terwijl je dit niet bent. Hierdoor komt het weleens voor dat je laat in de avond een belletje krijgt of je een klant wil accepteren. (Je krijgt van tevoren wel te horen dat het om een klant gaat, maar het is niet altijd prettig om zo’n belletje te krijgen als je er niet op zit te wachten.)
  3. Het is een betrouwbaar platform om extra inkomsten te genereren. Wil je echter veel geld verdienen, dan is het verstandig om naast dit platform ook op andere webcam platformen actief te zijn. (Dit is goed mogelijk, omdat je niet altijd een klant in je chat hebt).
  4. Maak gebruik van alle mogelijkheden op de website, hierdoor zal je webcam inkomen stijgen.
  5. Geld verdienen bij ClubSense is op het moment alleen mogelijk als vrouw. Wil je hier als stel cammen dan dien je dit eerst te vragen aan de supportafdeling.

  Wil jij ook veel geld verdienen met thuiswerk?